Contact: 06-53400596

Sponsoractie SV Grol

Spelregels sponsoractie
“Scoren met Grol 1”

Geachte (Aspirant‐)Sponsor,
Hierbij willen we u graag op de hoogte brengen van onze sponsoractie 2015‐2016. We hopen u door deze actie warm te kunnen maken om onze club op een leuke en sportieve manier te ondersteunen.
Wat houdt de actie in?
U kunt de trainer helpen met het motiveren van onze jongens. Met een minimale inzet van € 1,‐ per gescoord doelpunt door ons 1e elftal, steunt u ons het hele seizoen, elke wedstrijd weer (alleen de competitiewedstrijden). Winnen we een wedstrijd met 3‐1, dan betekent dat u ons sponsort met een bedrag van € 3,00
Wat is de tegenprestatie?
Nou is het natuurlijk oneerlijk als wij er niets tegenover zouden zetten. Om ervoor te zorgen dat we tot de laatste minuut doorgaan met vechten om een goed resultaat, hebben wij de volgende tegenprestatie. Bij elk tegendoelpunt zal elke selectiespeler 10 minuten vrijwilligerswerk gaan vervullen bij de SV Grol. Bij voorbeeld 30 tegendoelpunten in de competitie vervult dus elke speler 5 uur vrijwilligerswerk voor de sv Grol.
Wat krijgt u ervoor terug?
Natuurlijk wilt u voor het betaalde bedrag ook iets terug zien, het blijft uiteraard sponsoring. We kunnen u het volgende aanbieden:
* Vermelding van u naam in het programmaboekje bij thuiswedstrijden.
* 2 maal per seizoen bent u welkom op uitnodiging voor een hapje en een drankje tijdens een thuiswedstrijd van Grol 1.
* Aan het eind van het seizoen nodigen we u samen met uw partner uit voor een nog nader in te vullen middag of avond.
We hopen natuurlijk van harte dat u d.m.v. deze sponsoractie nog meer betrokken raakt bij ons team en u vaak bij onze wedstrijden, zowel thuis als uit, tegen zullen komen.

Het belangrijkste is natuurlijk dat we met z’n allen het seizoen 2015‐2016 tot een succesvol seizoen willen maken en ons gezamenlijk in willen zetten voor onze fantastische club.
Spelers en Staf Grol 1
Voor meer informatie:
Koen van Meurs 06 18 88 70 83

Volg ons

Algemene voorwaarden

Contact

Schollenkamp 6
7271 RJ Borculo
06-53400596
info@sportmassageberkelland.nl

Achtergrond

cure_tape_logo_1    espo-examens   ivs

hartveilig-wonen     MTC-logo