Contact: 06-53400596

Roparun 2015

Op vrijdag 22 mei 2015 ga we met het team Friends Run 4 Life, vertrekken naar Hamburg. Zaterdag starten we daar om vervolgens in een monster estafetteloop van 580 km op maandag 25 mei te finishen in Rotterdam. Sportmassage Berkelland zal een deel van de verzorging van de atleten op zich nemen om ze zo optimaal als mogelijk aan de start te krijgen voor hun deel in de loop. Ik heb er erg veel zin in…..!

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen.kaart_roparunRoparun-Motto

Volg ons

Algemene voorwaarden

Contact

Schollenkamp 6
7271 RJ Borculo
06-53400596
info@sportmassageberkelland.nl

Achtergrond

cure_tape_logo_1    espo-examens   ivs

hartveilig-wonen     MTC-logo