Contact: 06-53400596

Over ons

Paul-Mittelmeijer

Mijn naam is Paul Mittelmeijer en ik heb een bovengemiddelde interesse in het functioneren van het menselijk lichaam, zowel fysiek als psychisch. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in een commerciële werkomgeving waarbij ik nagenoeg alle uithoeken van onze aardbol heb mogen zien, wilde ik iets anders gaan doen. Zo is in oktober 2014 Sportmassage Berkelland ontstaan.

Als beroeps militair bij het korps mariniers heb ik veel geleerd over de kracht van het lichaam. Ik ben van mening dat de geest (wilskracht) sterker is dan het fysieke stelsel immers; waar een wil is, is een weg. Dit heb ik in die periode vaak aan de lijve ondervonden. Doorgaan tot ver in het extreme en dan nog verder. Het zal je misschien verbazen maar een mens in nood is nog altijd in staat om te rennen ook al is zijn of haar been gebroken, dit puur en alleen op wilskracht! Dat vind ik erg fascinerend.

In deze periode ben ik gaan tennissen. Ik kende in die tijd mijn fysieke en psychische grenzen heel goed en dat heeft mij bijna aan de top van de Nederlandse tennis “elite” gebracht. Bijna ja, de wilskracht was er maar het fysieke was niet berekend op minimaal 20 uur per week tennissen. Al snel kwam ik erachter dat door aanwijzingen te geven aan collega sporters deze beter gingen functioneren. Meer plezier kregen in het spelletje en dus ook meer wedstrijden gingen winnen.

Ieder mens is uniek en er is dus geen kant en klare formule te hanteren bij mensen. Sommigen vragen om een aai over hun bolletje en anderen om een spreekwoordelijke schop onder hun kont.

Dat is nu precies de uitdaging die ik aan wil gaan met jou. Wil je beter worden in hetgeen je graag doet, bel me gerust voor een vrijblijvende intake. Indien de klik er is, kunnen we samen de doelen bereiken die jij voor ogen hebt. Ik ben klaar voor jouw prestaties op zowel sportgebied als ook in jouw werkkring.

Zoals elders op mijn website te lezen is kan ik een compleet pakket aanbieden, zie hiervoor de andere tabbladen of neem contact op.

Heel graag tot gauw,
Paul Mittelmeijer

Volg ons

Algemene voorwaarden

Contact

Schollenkamp 6
7271 RJ Borculo
06-53400596
info@sportmassageberkelland.nl

Achtergrond

cure_tape_logo_1    espo-examens   ivs

hartveilig-wonen     MTC-logo