Contact: 06-53400596

Workshop: Leren Masseren

Workshop: Leren Masseren
Herken je dit: Na een zware dag op het werk wil je eigenlijk maar één ding; ONTSPANNEN. Een goede massage helpt daar zeker bij. Je kent vast wel die kleine (of grote) pijntjes tussen je schouderbladen, in je nek of onder in je rug. Vaak geeft dan de aanraking van je partner op de pijnlijke plek al wat verlichting. Zou het niet leuk zijn om dit samen verder uit te diepen zodat je weet waar je mee bezig bent?
In deze workshop masseren jullie elkaar. Je leert de basis technieken van het masseren (effleureren en petriseren) zodat de spierspanning afneemt en plaats maakt voor een diepe ontspanning. De doorbloeding neemt toe wat een algeheel gevoel van welbehagen tot gevolg heeft. Na een goede massage voel je je weer als herboren. Tevens leer je de contra indicaties (wanneer niet masseren). In deze workshop ga ik in op; schouder, nek, rug, benen, armen, voeten en handen.
Deze workshop kan ik zowel in mijn praktijkruimte als ook bij jou / jullie thuis geven en duurt ca. 3 uur. Leuk toch om elkaar dit te geven op!!
Bel voor het maken van een afspraak: 06-53400596

Wat heb je nodig:
2 badhanddoeken pp
2 badlakens of 2 bed lakens (geen hoeslakens)
makkelijk zittende kleding

De prijs voor deze workshop bedraagt € 125,- (voor 2 personen)

Volg ons

Algemene voorwaarden

Contact

Schollenkamp 6
7271 RJ Borculo
06-53400596
info@sportmassageberkelland.nl

Achtergrond

cure_tape_logo_1    espo-examens   ivs

hartveilig-wonen     MTC-logo