Contact: 06-53400596

Behandelplan

Hoe ziet het eerste bezoek eruit?

Intake

INTAKE

Intake:

Bij de eerste kennismaking vindt een intakegesprek (anamnese) plaats. Hierin wordt besproken met welk doel en verwachtingen je bent gekomen. In dit gesprek wordt zoveel mogelijk informatie verzameld wat van belang kan zijn voor de keuze van behandelen. Aan de hand van deze informatie wordt in overleg met jou een behandelplan opgesteld.

Onderzoek

ONDERZOEK

Onderzoek:

Afhankelijk van de klacht wordt er door middel van het functie onderzoek gekeken naar wat de invloed is van het sporten/bewegen op je lichaam. Deze invloed kan een aantasting van het lichaam zijn die door het lichaam zelf hersteld kan worden, of waar door middel van behandeling voor versnelling van herstel gezorgd kan worden. Dit geldt ook voor langzaam erger wordende of al bestaande blessures (klachten).Behandelplan

BEHANDELPLAN

Behandelplan:

Afhankelijk van de vraag of de behandeling gericht is op het voorkomen van blessures, herhaling van blessures of het verminderen van klachten en pijntjes, kan bijvoorbeeld worden gekozen tussen (diverse) massages, Medical Taping Methode of het geven van advies of verwijzingen. Bij het toepassen van de diverse technieken wordt steeds nagegaan of de behandeling effect heeft of dat er een aanpassing in behandeling nodig is. Indien nodig wordt het behandelplan aangepast of wordt je doorverwezen naar bijvoorbeeld een arts of specialist.

Volg ons

Algemene voorwaarden

Contact

Schollenkamp 6
7271 RJ Borculo
06-53400596
info@sportmassageberkelland.nl

Achtergrond

cure_tape_logo_1    espo-examens   ivs

hartveilig-wonen     MTC-logo